Verkeersschool Wesal

Alles over Verkeersschool Wesal.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Wesal is 0%, 1 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Verkeersschool Wesal? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Zaandam. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool Wesal.

Deze school heeft een locatie in Purmerend. Dit zijn de adresgegevens: Gouwzeestraat 160, 1443KE Purmerend. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 14 24 34 62. Het KvK-nummer van deze school is: 342777930000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 6007X1.

Waar bezoek je Verkeersschool Wesal (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Purmerend.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Purmerend. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Aris Bakker en Autorijschool Poul.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Wesal

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 14 24 34 62

Adres

Gouwzeestraat 160

Postcode

1443KE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

342777930000

Rijschoolnummer

6007X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Wesal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo