Rijschool Sharety

Alles op een rijtje over Rijschool Sharety.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Sharety is 20%, 10 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Sharety? Dan heb je de keus uit 2 CBR-examenlocaties: Amsterdam, Zaandam. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Sharety.

De rijschool heeft een vestiging in Purmerend. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Drontermeer 35, 1447JK Purmerend. Bellen? Het telefoonnummer is 0621413382. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 89784529. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1919U7.

Waar zit Rijschool Sharety (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in Purmerend.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Purmerend. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Geert Bast en Autorijschool Jitan.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Sharety

Slagingspercentage

20

Aantal examens

10

Telefoon-nr

0621413382

Adres

Drontermeer 35

Postcode

1447JK

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

89784529

Rijschoolnummer

1919U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Sharety”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo