Autorijschool Michel

Ontdek alles over Autorijschool Michel.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Michel is 50%, 6 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Autorijschool Michel? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties: Zaandam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Michel.

Deze rijschool heeft een locatie in Purmerend. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Meeuwstraat 96, 1444VH Purmerend. Bellen kan via: 06 53 52 43 91. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 718364700000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1735X7.

In welke plaats vind ik Autorijschool Michel precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Purmerend.

Klik hier voor alle Rijscholen in Purmerend. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Frank klein en Drivesafe043.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Michel

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Telefoon-nr

06 53 52 43 91

Adres

Meeuwstraat 96

Postcode

1444VH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

718364700000

Rijschoolnummer

1735X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Michel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo