Autorijschool Thuredrecht

Alles over Autorijschool Thuredrecht.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Thuredrecht ligt op 75%, 16 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Thuredrecht? Je hebt de keus uit 1 CBR locaties: Dordrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Thuredrecht.

Deze school vind je in Dordrecht. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Baron van Boetzelaerlaan 51, 3319CK Dordrecht. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 24 51 79 47. Het KvK-nummer van de rijschool is: 857333260000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1096Z3.

Waar bezoek je Autorijschool Thuredrecht precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Dordrecht.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Dordrecht. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool RoLiNo en Rijschool Bart Boekhoud.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Thuredrecht

Slagingspercentage

75

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 51 79 47

Adres

Baron van Boetzelaerlaan 51

Postcode

3319CK

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

857333260000

Rijschoolnummer

1096Z3

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Niels Kurvers

    Marije is een kundige instructrice. Daarnaast heeft ze heeft oog voor de persoon achter de leerling. Zij heeft mij niet alleen leren autorijden, maar ook zelfvertrouwen gegeven in mijn eigen kunnen. Ik vond de sfeer tijdens de rijlessen prettig en open.
    Nadat ik geslaagd was voor het rijexamen (1e keer raak!), ging ik zelfverzekerd de weg op.

Autorijschool Thuredrecht
Autorijschool Thuredrecht

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo