Verkeersschool THE NEXT

Alle gegevens over Verkeersschool THE NEXT.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool THE NEXT is 100%, 1 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Verkeersschool THE NEXT? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool THE NEXT.

Je vindt deze rijschool in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens: Sch van Groenewegenstr 55A, 3043EE Rotterdam. Voor telefonisch contact bel je met 06 14 44 30 09. Het KvK-nummer van de school is: 700844830000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8093X0.

Waar vind je Verkeersschool THE NEXT precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in Rotterdam.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze rijscholen: Rijschool Mado en Rijschool On the Road.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool THE NEXT

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 44 30 09

Adres

Sch van Groenewegenstr 55A

Postcode

3043EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

700844830000

Rijschoolnummer

8093X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool THE NEXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo