Verkeersschool THE NEXT

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersschool THE NEXT.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool THE NEXT is 100%, 1 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Verkeersschool THE NEXT? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van het CBR: Rotterdam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool THE NEXT.

Je vindt de rijschool in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Schout van Groenewegenstraat 55A, 3043EE Rotterdam. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 14 44 30 09. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 700844830000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8093X0.

Waar bezoek je Verkeersschool THE NEXT (kaart, routebeschrijving)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere scholen in Rotterdam.

Klik hier voor meer Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool J’Maedy en Rijschool De IJssel.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool THE NEXT

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Telefoon-nr

06 14 44 30 09

Adres

Schout van Groenewegenstraat 55A

Postcode

3043EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

700844830000

Rijschoolnummer

8093X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool THE NEXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo