Verkeersschool B Boogaard

Lees alles over Verkeersschool B Boogaard.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool B Boogaard is 61%, 18 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Start je met les bij Verkeersschool B Boogaard? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Zaandam. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Alle contact- en adresgegevens van Verkeersschool B Boogaard.

De school is gevestigd in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens: Boomgaardlaan 28, 1036KJ Amsterdam. Proefles aanvragen? Neem contact op via boogaard.b@gmail.com. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 41 28 63 85. Het KvK-nummer van de rijschool is 585455300000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8156W7.

Wat is de locatie van Verkeersschool B Boogaard precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Amsterdam.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Marciny en Rijschool Greenline Amsterdam.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool B Boogaard

Slagingspercentage

61

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

E-mail

boogaard.b@gmail.com

Telefoon-nr

06 41 28 63 85

Adres

Boomgaardlaan 28

Postcode

1036KJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

585455300000

Rijschoolnummer

8156W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool B Boogaard”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool B Boogaard
Verkeersschool B Boogaard

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo