Verkeersschool Transmission

Alle gegevens van Verkeersschool Transmission.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Transmission ligt op 50%, 6 personen deden examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Verkeersschool Transmission? Dan kies je uit 1 examenlocaties van het CBR: Amsterdam. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Transmission.

Deze school heeft een vestiging in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Helena Mercierstraat 14H, 1066AM Amsterdam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 83 30 07 00. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 595633380000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 8156N2.

In welke plaats zit Verkeersschool Transmission (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Young Stars en Hoba-Horst.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Transmission

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 83 30 07 00

Adres

Helena Mercierstraat 14H

Postcode

1066AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

595633380000

Rijschoolnummer

8156N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Transmission”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Transmission
Verkeersschool Transmission

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo