Verkeersschool Transmission

Lees meer over Verkeersschool Transmission.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Transmission is 100%, 1 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Les volgen bij Verkeersschool Transmission? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam.

Contactgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Transmission.

Je vindt deze school in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Wolbrantskerkweg 122D, 1069DA Amsterdam. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 83 300 700. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: verkeersschooltransmission.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 595633380000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8156N2.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Transmission precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Amsterdam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Aris Amsterdamse-Rij-Instructie-School en Rij4Less.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool Transmission

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 83 300 700

Website

verkeersschooltransmission.nl

Adres

Wolbrantskerkweg 122D

Postcode

1069DA

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

595633380000

Rijschoolnummer

8156N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Transmission”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Transmission
Verkeersschool Transmission

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo