Verkeersschool Positief

Alle gegevens over Verkeersschool Positief.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Positief is 0%, 1 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Begin je met rijles bij Verkeersschool Positief? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Dordrecht.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool Positief.

Deze rijschool heeft een locatie in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Morellentuin 13, 3078TG Rotterdam. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 624104470, of 646058249. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: verkeersschoolpositief.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244131220000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4429G8.

Waar zit Verkeersschool Positief precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de regio Rotterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Rotterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool “Charles” en Autorijschool Klaas Kloosterman.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Positief

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

624104470

Telefoon-nr

646058249

Website

verkeersschoolpositief.nl

Adres

Morellentuin 13

Postcode

3078TG

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

244131220000

Rijschoolnummer

4429G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Positief”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo