Autorijschool Hit The Road

Alle gegevens van Autorijschool Hit The Road.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Hit The Road is 64%, 14 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Autorijschool Hit The Road? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Rotterdam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Hit The Road.

Deze rijschool heeft een locatie in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Spinbolplein 6, 3052XS Rotterdam. Het KvK-nummer van de rijschool is: 707277670000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2264N1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Hit The Road precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Inzicht en Autorijschool Axioma.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Hit The Road

Slagingspercentage

64

Aantal examens

14

Telefoon

blank

Adres

Spinbolplein 6

Postcode

3052XS

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

707277670000

Rijschoolnummer

2264N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Hit The Road”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Hit The Road
Autorijschool Hit The Road

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo