Autorijschool Arthur

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Arthur.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Arthur ligt op 0%, 1 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Arthur? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Tiel.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Arthur.

Je vindt de rijschool in Beneden Leeuwen. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Sportlaan 18, 6658BJ Beneden Leeuwen. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 41 05 30 84. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: autorijschoolarthur.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 302797860000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7157R1.

Waar bezoek ik Autorijschool Arthur precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Beneden Leeuwen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Beneden Leeuwen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool van Thiel en Rijschool Malou.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Arthur

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 41 05 30 84

Website

autorijschoolarthur.nl

Adres

Sportlaan 18

Postcode

6658BJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

302797860000

Rijschoolnummer

7157R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Arthur”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo