Verkeersschool My Way

Alle gegevens van Verkeersschool My Way.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool My Way ligt op 42%, 33 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! (Praktijk)les volgen bij Verkeersschool My Way? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties: Amsterdam.

Heeft deze rijschool keurmerken behaald?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Verkeersschool My Way.

Deze school is gevestigd in Amsterdam Zuidoost. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Klieverink 773, 1104KD Amsterdam Zuidoost. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 54 63 21 62. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 341375060000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0844Z8.

Waar bezoek ik Verkeersschool My Way?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Amsterdam Zuidoost.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam Zuidoost. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool EASY-RIDER en Autorijschool Ouder-Amstel.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Verkeersschool My Way

Slagingspercentage

42

Aantal examens

33

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 54 63 21 62

Adres

Klieverink 773

Postcode

1104KD

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

341375060000

Rijschoolnummer

0844Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool My Way”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo