Neha Autorijschool

Alle informatie over Neha Autorijschool.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Neha Autorijschool is 38%, 61 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Neha Autorijschool? Voor het afrijden heb je keus uit 5 CBR locaties: Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Zaandam, Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Neha Autorijschool.

De rijschool is gevestigd in Amsterdam Zuidoost. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Krombekstraat 27, 1104KP Amsterdam Zuidoost. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: neha-autorijschool@hotmail.com. De rijschool bellen? (020) 771 97 17, of 06 52 71 77 82. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschool-neha.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 332574250000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1810A8.

Waar vind je Neha Autorijschool (kaart, routebeschrijving)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Amsterdam Zuidoost.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam Zuidoost. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Maier en Autorijschool Hemony.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Neha Autorijschool

Slagingspercentage

38

Aantal examens

61

Auto

Beschikbaar

E-mail

neha-autorijschool@hotmail.com

Telefoon

(020) 771 97 17

Telefoon-nr

06 52 71 77 82

Website

rijschool-neha.nl

Adres

Krombekstraat 27

Postcode

1104KP

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Zaandam, Barendrecht

KvK-nummer

332574250000

Rijschoolnummer

1810A8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Daya Kataria

    Ik kon snel een les inplannen en na de les hoef ik maar twee weken te wachten om te beginnen met lessen. Geen wachtrij en dus snel mijn rijbewijs! De instructeur van mijn proefles was heel gezellig en heeft mij goed uitgelegd hoe ik het moet doen en gaf goede feedback. En YESSSSS!!!! heb eerste keer gehaald.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo