Verkeersschool “Montferland”

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool “Montferland”.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool “Montferland” ligt op 70%, 20 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les je bij Verkeersschool “Montferland”? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Doetinchem.

Contactgegevens, adres en overige info over Verkeersschool “Montferland”.

De rijschool heeft een locatie in ‘S-Heerenberg. Hierbij de adresgegevens: Willem Schuurmanlaan 30, 7041SP ‘S-Heerenberg. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De rijschool bellen? (0314) 66 40 08. De rijschool beschikt over een eigen site: verkeersschoolmontferland.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 674753290000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 7620A2.

Waar bezoek ik Verkeersschool “Montferland”?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in ‘S-Heerenberg.

Bekijk hier meer Rijscholen in ‘S-Heerenberg. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Verkeersschool Striekwold en Autorijschool Vink.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool “Montferland”

Slagingspercentage

70

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0314) 66 40 08

Website

verkeersschoolmontferland.nl

Adres

Willem Schuurmanlaan 30

Postcode

7041SP

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

674753290000

Rijschoolnummer

7620A2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool “Montferland””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool “Montferland”
Verkeersschool “Montferland”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo