Autorijschool Re-Di

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Re-Di.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Re-Di ligt op 50%, 54 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Les je bij Autorijschool Re-Di? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-examenlocaties: Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek, gratis oefenen & rijles aanbieding

Voordelig je auto rijbewijs halen? Check de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Re-Di.

De rijschool is te vinden in Winterswijk. De adresgegevens zijn als volgt: Leliestraat 17, 7101CG Winterswijk. Het telefoonnummer van de rijschool is 06-10232885. Het KvK-nummer van de school is 545605510000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4805F9.

Wat is de locatie van Autorijschool Re-Di precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere scholen in Winterswijk.

Bekijk alle Rijscholen in Winterswijk. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Frank Massop en Autorijschool Nawabi.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Re-Di

Slagingspercentage

50

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06-10232885

Adres

Leliestraat 17

Postcode

7101CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

545605510000

Rijschoolnummer

4805F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Re-Di”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo