Autorijschool Re-Di

Lees alles over Autorijschool Re-Di.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Re-Di ligt op 48%, 62 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Re-Di? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-locaties: Doetinchem.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Re-Di.

Je vindt de rijschool in Winterswijk. Op zoek naar adresgegevens? Leliestraat 17, 7101CG Winterswijk. Voor telefonisch contact bel je met 06-10232885. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 545605510000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4805F9.

Waar bezoek je Autorijschool Re-Di (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de regio Winterswijk.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Winterswijk. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Ron Kuiper en Autorijschool Content.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Re-Di

Slagingspercentage

48

Aantal examens

62

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-10232885

Adres

Leliestraat 17

Postcode

7101CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

545605510000

Rijschoolnummer

4805F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Re-Di”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo