Autorijschool Re-Di

Alle informatie over Autorijschool Re-Di.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Re-Di is 59%, 64 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Les volgen bij Autorijschool Re-Di? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Doetinchem. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Re-Di.

De rijschool is te vinden in Winterswijk. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Leliestraat 17, 7101CG Winterswijk. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06-10232885. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 545605510000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4805F9.

Waar vind ik Autorijschool Re-Di (route & kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Winterswijk.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Winterswijk. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool “Montferland” en Rijschool Lidy Ellenkamp.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Re-Di

Slagingspercentage

59

Aantal examens

64

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-10232885

Adres

Leliestraat 17

Postcode

7101CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

545605510000

Rijschoolnummer

4805F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Re-Di”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo