Algemene rijopleiding Derksen 'S-Heerenberg ⇒ Reviews

Algemene rijopleiding Derksen

Alles op een rijtje over Algemene rijopleiding Derksen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Algemene rijopleiding Derksen is 52%, 58 personen legden examen af (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. (Praktijk)les volgen bij Algemene rijopleiding Derksen? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie oefenen & gratis proefles

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis.

Alle contact- en adresgegevens van Algemene rijopleiding Derksen.

Deze rijschool is gevestigd in ‘S-Heerenberg. Op zoek naar de adresgegevens? Nieuwstraat 12, 7041ES ‘S-Heerenberg. De rijschool is telefonisch te bereiken op 314666037, of 650807943. Het KvK-nummer van deze rijschool is 562991680000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9838H3.

Waar bezoek ik Algemene rijopleiding Derksen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in ‘S-Heerenberg.

Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Heerenberg. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Vink en Verkeersschool “Montferland”.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Algemene rijopleiding Derksen

Slagingspercentage

52

Aantal examens

58

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

650807943

Adres

Nieuwstraat 12

Postcode

7041ES

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

562991680000

Rijschoolnummer

9838H3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Algemene rijopleiding Derksen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Algemene rijopleiding Derksen
Algemene rijopleiding Derksen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo