Autorijschool Pronkjewail

Alles op een rijtje over Autorijschool Pronkjewail.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Pronkjewail ligt op 53%, 47 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je voor lessen bij Autorijschool Pronkjewail? Voor het afrijden heb je keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Groningen, Winschoten. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek & gratis proefles

Geld besparen op je auto rijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Welk keurmerk(en) heeft deze rijschool?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling heb je daar profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Pronkjewail.

Je vindt deze school in Borgsweer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Lalleweer 8, 9949TA Borgsweer. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 51 92 61 36. Ze hebben een eigen site: pronkjewail.info. Het KvK-nummer van deze school is 11298860000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4892F8.

Waar vind je Autorijschool Pronkjewail (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Borgsweer.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Borgsweer. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Aad van der Voorde en Rijschool Elka.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Pronkjewail

Slagingspercentage

53

Aantal examens

47

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

pronkjewail.info

Adres

Lalleweer 8

Postcode

9949TA

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten

KvK-nummer

11298860000

Rijschoolnummer

4892F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Pronkjewail”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Pronkjewail
Autorijschool Pronkjewail

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo