Autorijschool Pronkjewail

Alles op een rijtje over Autorijschool Pronkjewail.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Pronkjewail ligt op 53%, 60 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Rijles volgen bij Autorijschool Pronkjewail? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-locaties: Groningen, Winschoten. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Pronkjewail.

De rijschool heeft een locatie in Hoogezand. Hierbij de adresgegevens van de school: Mansholtstraat 17, 9602SB Hoogezand. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Bellen kan via: 06 51 92 61 36. De school heeft een eigen site met meer informatie: pronkjewail.info. Het KvK-nummer van deze rijschool is 011298860000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4892F8.

In welke plaats zit Autorijschool Pronkjewail (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Hoogezand.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoogezand. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Centra en Rijschool050.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Pronkjewail

Slagingspercentage

53

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 51 92 61 36

Website

pronkjewail.info

Adres

Mansholtstraat 17

Postcode

9602SB

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten

KvK-nummer

011298860000

Rijschoolnummer

4892F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Pronkjewail”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Autorijschool Pronkjewail
Autorijschool Pronkjewail

You may also like…

Autorijschool Centra

Autorijschool Centra

Rijschoolspecialist.nl
Logo