Verkeersschool Ladiesway

Alle gegevens van Verkeersschool Ladiesway.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Ladiesway is 100%, 3 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Start je met rijles bij Verkeersschool Ladiesway? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Ladiesway.

De school is gevestigd in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Teixeira de Mattosstraat 91, 1067ZW Amsterdam. Bellen kan, je bereikt ze op 06 19 00 73 40. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 608826030000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6130F9.

Waar bezoek ik Verkeersschool Ladiesway?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Amsterdam.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Mijnautorijles en Verkeersschool Start & Go..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Ladiesway

Slagingspercentage

100

Aantal examens

3

Telefoon-nr

06 19 00 73 40

Adres

Teixeira de Mattosstraat 91

Postcode

1067ZW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

608826030000

Rijschoolnummer

6130F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Ladiesway”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo