ADEM RIJOPLEIDINGEN

(7 klantbeoordelingen)

Op deze pagina lees je alles over ADEM RIJOPLEIDINGEN.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ADEM RIJOPLEIDINGEN ligt op 40%, 5 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Begin je met rijles bij ADEM RIJOPLEIDINGEN? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties: Amsterdam.

Adres, contactgegevens en overige informatie van ADEM RIJOPLEIDINGEN.

Deze rijschool is gevestigd in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Moezelhavenweg 29, 1043AM Amsterdam. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 54 60 38 07. De school beschikt over een eigen site: rijschooladem.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 701101150000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 3526X8.

Waar bezoek ik ADEM RIJOPLEIDINGEN (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool van Amsterdam en Rijschool de specialist.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: ADEM RIJOPLEIDINGEN

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 54 60 38 07

Website

rijschooladem.nl

Adres

Moezelhavenweg 29

Postcode

1043AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

701101150000

Rijschoolnummer

3526X8

7 reviews for ADEM RIJOPLEIDINGEN

2.1
2
0
0
0
5

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Llyn

  Oplichting! Ik heb binnen de wettelijke 2 weken bedenktijd mijn geld teruggevraagd omdat er geen enkele bevestiging of contact kwam. Maar tot op heden nul respons of moeite om mij te woord te staan. Hetzelfde verhaal als velen ben ik inmiddels achter. Waardeloos!!! Ik wil mijn geld terug!

 2. RS

  Deze meneer is een oplichter. Hij wilt mijn geld terug geven en negeert mijn appjes, berichtjes, telefoontjes sinds het begin. Na 2 maanden nog steeds niks gehoord, zelfs niet eens een bevestiging of iets ontvangen. Heb vernomen via social media dat hij meerdere mensen heeft opgelicht.

 3. Huub Kramer

  Slechtste service en comunicatie ever, 1e keer verkeerd adres opgekregen voor theorie scooter examen 2e keer na helaas gezakt te zijn. Bevestiging met adres maar het was er uitgestorven en niemand die de telefoon opneemt zeker 12 keer gebeld.
  Wat een kut bedrijf Het is niet alleen Adem rijopleidingen maar ook Theoriecity zelfde eigenaar

 4. Selin

  Hele fijne en duidelijke uitleg, veel herhaling totdat je het in je hoofd hebt. Door deze autotheorie cursus ben ik in 1 keer geslaagd heel erg blij mee! Zeker een aanrader

 5. Melanie

  Absoluut GEEN aanrader. Zeer onprofessioneel in de communicatie en misleiden de boel

 6. Luciano

  Sws 5 sterren waard. Ik was 2x gezakt met me scooter theorie toen ging ik een turbo les pakken bij rijschool adem en toen ben ik in 1x geslaagd.. les gever is ook lauwe gozer

 7. Janny

  Geen aanrader.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo