ADEM RIJOPLEIDINGEN Amsterdam ⇒ Reviews, ervaringen & contact

ADEM RIJOPLEIDINGEN

(12 klantbeoordelingen)

Alle gegevens van ADEM RIJOPLEIDINGEN.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ADEM RIJOPLEIDINGEN ligt op 0%, 1 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Les je bij ADEM RIJOPLEIDINGEN? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Amsterdam.

Auto theorieboek, auto theorie oefenen & kortingen

Voordelig je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Schaf het best geteste theorieboek aan, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van ADEM RIJOPLEIDINGEN.

Deze rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Moezelhavenweg 29, 1043AM Amsterdam. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 54 60 38 07. Het KvK-nummer van deze school is 701101150000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3526X8.

In welke plaats zit ADEM RIJOPLEIDINGEN (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Amsterdam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Verkeersschool Trilling B.V. en Rijschool Baas.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: ADEM RIJOPLEIDINGEN

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Adres

Moezelhavenweg 29

Postcode

1043AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

701101150000

Rijschoolnummer

3526X8

12 reviews for ADEM RIJOPLEIDINGEN

1.9
2
1
0
0
9

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Servelio

  Ik heb na 8 maanden wachten door de lockdown niks gehoord van adem. Na het contact opnemen met ze (bellen) hebben ze mij een app gestuurd met dat ik me cursus mag gaan volgen. Ze zijn geen oplichters! Ga zelf achter je theorie cursus aan en laat je niet gek maken door geen contact van ze te krijgen. Ik heb me theorie cursus gekregen en gister middag ben ik FOUTLOOS geslaagd…. Niet best van het contact maar de uitleg was goed.

 2. Maan

  OPLICHTERS!!!!
  Zuurverdiende geld dochter weg, geen examen en onmogelijk contact te krijgen!!!! Super asociaal volk

 3. Moon

  Niet doen! Oplichters!

 4. Sebastiaan Beumer

  Geen contact mogelijk
  herhaalde malen contact proberen te zoeken , nieuwe datum gekregen voor theorie examen bromfiets maar geen les voor af , wel voor betaald . Wil nieuwe datum plannen ivm schoolexamen maar krijg de rijschoolhouder niet te pakken , via telefoon of mail . Geen aanrader dus .

 5. Lisette

  OPLICHTING!!!! Website ziet er netjes uit maar geen communicatie, geld is weg, geen excamen geboekt, wat een eikels.

 6. Llyn

  Oplichting! Ik heb binnen de wettelijke 2 weken bedenktijd mijn geld teruggevraagd omdat er geen enkele bevestiging of contact kwam. Maar tot op heden nul respons of moeite om mij te woord te staan. Hetzelfde verhaal als velen ben ik inmiddels achter. Waardeloos!!! Ik wil mijn geld terug!

 7. RS

  Deze meneer is een oplichter. Hij wilt mijn geld terug geven en negeert mijn appjes, berichtjes, telefoontjes sinds het begin. Na 2 maanden nog steeds niks gehoord, zelfs niet eens een bevestiging of iets ontvangen. Heb vernomen via social media dat hij meerdere mensen heeft opgelicht.

 8. Huub Kramer

  Slechtste service en comunicatie ever, 1e keer verkeerd adres opgekregen voor theorie scooter examen 2e keer na helaas gezakt te zijn. Bevestiging met adres maar het was er uitgestorven en niemand die de telefoon opneemt zeker 12 keer gebeld.
  Wat een kut bedrijf Het is niet alleen Adem rijopleidingen maar ook Theoriecity zelfde eigenaar

 9. Selin

  Hele fijne en duidelijke uitleg, veel herhaling totdat je het in je hoofd hebt. Door deze autotheorie cursus ben ik in 1 keer geslaagd heel erg blij mee! Zeker een aanrader

 10. Melanie

  Absoluut GEEN aanrader. Zeer onprofessioneel in de communicatie en misleiden de boel

 11. Luciano

  Sws 5 sterren waard. Ik was 2x gezakt met me scooter theorie toen ging ik een turbo les pakken bij rijschool adem en toen ben ik in 1x geslaagd.. les gever is ook lauwe gozer

 12. Janny

  Geen aanrader.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo