Verkeersschool Just4You

Alle details over Verkeersschool Just4You.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Just4You is 33%, 3 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Verkeersschool Just4You? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Rotterdam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeersschool Just4You.

Deze school is gevestigd in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens? Cees Seepad 14, 3069ZE Rotterdam. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 30 87 44 47. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 613162530000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2811U1.

Wat is de locatie van Verkeersschool Just4You precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Emir en Rijschoolmajed.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Just4You

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 30 87 44 47

Adres

Cees Seepad 14

Postcode

3069ZE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

613162530000

Rijschoolnummer

2811U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Just4You”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo