rijschool castricum

Alles wat je wilt weten over rijschool castricum.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijschool castricum ligt op 43%, 7 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Lessen volgen bij rijschool castricum? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Alkmaar. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Telefoonnummer en adresgegevens van rijschool castricum.

Deze school vind je in Castricum. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Heemstederweg 38, 1902RP Castricum. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 0642724253. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 88351475. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1295X3.

Waar bezoek ik rijschool castricum (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in Castricum.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Castricum. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool De Overbuurman en Jos Koster.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: rijschool castricum

Slagingspercentage

43

Aantal examens

7

Telefoon-nr

0642724253

Adres

Heemstederweg 38

Postcode

1902RP

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

88351475

Rijschoolnummer

1295X3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “rijschool castricum”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo