Verkeersschool Erico v.d. Broek

Op deze pagina vind je alles over Verkeersschool Erico v.d. Broek.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Erico v.d. Broek is 62%, 138 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Verkeersschool Erico v.d. Broek? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Den Bosch. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Verkeersschool Erico v.d. Broek.

Deze school vind je in Rosmalen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Molenstraat 20, 5242HA Rosmalen. Per e-mail bereik je ze op jaspar@home.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (073) 521 03 06, of (073) 521 32 63. Het KvK-nummer van de school is: 160529570000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7768F2.

In welke plaats zit Verkeersschool Erico v.d. Broek precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in Rosmalen.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Rosmalen. Check ook deze rijscholen: Van der Ven Rijopleidingen en Nationale Rijschool B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Verkeersschool Erico v.d. Broek

Slagingspercentage

62

Aantal examens

138

Auto

Beschikbaar

E-mail

jaspar@home.nl

Telefoon

(073) 521 03 06

Telefoon-nr

(073) 521 32 63

Adres

Molenstraat 20

Postcode

5242HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

160529570000

Rijschoolnummer

7768F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Pim van Leur

  Hij heeft hoge reviews dus was hier heel hoopvol voor. Heb zo’n 600 euro betaald voor rijlessen. Helaas was het niet zoals verwacht. Erico heeft weinig geduld vooral als je nieuw bent. Ik wist zelf nog niet zoveel van de motor af. Er wordt al gauw gedaan alsof je dom bent. Dit laad hij merken doormiddel van bepaalde comments die hij maakt als je bijvoorbeeld een fout maakt. Ik hou er juist van als iemand eerlijk is als je iets fout doet. Maar dit is zogenaamt een rijschool waar je iets moet leren.

  Hij wordt beschreven als zorgzaam en geduldig in de reviews maar zo is het niet ervaren alles voelde erg gehaast en koud. Door een eigen fout was ik gevallen met de motor ( 4 dagen last gehad maar dat ten zijde) Hij stapte uit de auto om eerst de motor te controleren voor een halve minuut en toen kreeg ik een simpel “Gaat het” waar hij daarna weer in de auto stapte en zijn we door gereden.

  Hij gaf aan dat je 48 uur van te voren aan moest geven als je de rijles niet kon halen dit had ik gedaan voor een crematie in de familie. zaterdag heb ik dit tijdig aangegeven voor een les op dinsdag. Kreeg geen reactie hierop tot maandag waarop hij antwoorde: “Dat is erg lastig ik zit nog in Kroatie en ben vanavond pas terug jij en een andere jongen hadden samen 2 uur staan”.

  Ineens werd het mijn probleem gemaakt dat hij op vakantie was en wilde hij eigenlijk geen uitzondering maken voor een crematie. Hierdoor kwam hij harteloos en zielloos voor. Hij toont geen enkele emotie en denkt alleen maar aan de centen. Terugbetalingen doet hij ook niet en omdat alles contant gaat kun je dit ook niet zomaar terughalen. ik heb meerdere slechte reviews gezien en idd trek de goede 5 sterren reviews in twijfel. in meerdere gevallen zullen dit zelfgepubliceerde reviews zijn.

  Dit is erg jammer aangezien ik het motorrijden erg leuk vond.

 2. Marjolein

  Erico is uitermate onprofessioneel en komt afspraken niet na. Eerste les moet nog steeds ingepland worden (onlangs betaald te hebben). Ik ben erg geduldig geweest ivm Corona maar voel me nu bestolen. Erico neemt de telefoon niet meer op en zegt dat hij het “te druk” heeft om een afspraak in te plannen. Zou dit nooit aan iemand aanraden en trek de vijf sterren reviews op Google sterk in twijfel.

Verkeersschool Erico v.d. Broek
Verkeersschool Erico v.d. Broek

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo