Autorijschool Avalon

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Avalon.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Avalon is 50%, 88 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Autorijschool Avalon? Dan heb je de keuze uit 1 CBR locaties: Den Bosch. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Avalon.

Deze rijschool is gevestigd in Reek. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Hop 4, 5375BV Reek. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via rijschool-avalon@outlook.com. Bellen kan via: 06 26 49 34 67. De rijschool heeft een eigen website: rijschool-avalon.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 91100240. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6746F7.

Waar bezoek je Autorijschool Avalon?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Reek.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Reek. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Gestel en Autorijschool Sengers.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Avalon

Slagingspercentage

50

Aantal examens

88

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

rijschool-avalon@outlook.com

Telefoon-nr

06 26 49 34 67

Website

rijschool-avalon.nl

Adres

Hop 4

Postcode

5375BV

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

91100240

Rijschoolnummer

6746F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Avalon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Autorijschool Gestel

Autorijschool Gestel

Rijschoolspecialist.nl
Logo