Praktijkfixers

(2 klantbeoordelingen)

Ontdek alles over Praktijkfixers.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Praktijkfixers ligt op 31%, 325 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Praktijkfixers? Het afrijden is dan bij een van de 12 examenlocaties van CBR: Dordrecht, Schelluinen, Leiden, Spijkenisse, Barendrecht, Goes, Den Bosch, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Eindhoven, Venlo. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Praktijkfixers.

Deze rijschool vind je in ‘S-Hertogenbosch. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Demerstraat 10, 5215BC ‘S-Hertogenbosch. Mailen? Hierbij het e-mailadres praktijkfixers@gmail.com. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 20 50 00 73. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: praktijkfixers.nl/. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 854744360000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 4808Z1.

In welke plaats vind je Praktijkfixers (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in regio ‘S-Hertogenbosch.

Bekijk alle Rijscholen in ‘S-Hertogenbosch. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: P. Heins Rijopleidingen en Pieters Rijopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Praktijkfixers

Slagingspercentage

31

Aantal examens

325

Auto

Beschikbaar

E-mail

praktijkfixers@gmail.com

Telefoon-nr

06 20 50 00 73

Website

praktijkfixers.nl/

Adres

Demerstraat 10

Postcode

5215BC

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen, Leiden, Spijkenisse, Barendrecht, Goes, Den Bosch, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Eindhoven, Venlo

KvK-nummer

854744360000

Rijschoolnummer

4808Z1

2 reviews for Praktijkfixers

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Roy Mols

    Ik heb echt respect voor deze rijschool… eerlijke mensen die ontiegelijk hard werken. ik gun ze bij deze ook al het geluk toe!.. erg inspirerend om te zien.
    Geen sneaky gedoe om jou meer rijlessen te verkopen want daar hebben ze gewoon geen tijd voor… dat verklaart ook hun succes ze doen er echt alles aan om het jou op een zo makkelijk mogelijke en een goede manier alles aan te leren.
    Ik ken geen één rijschool die mij zo snel op examen kon laten gaan als bij praktijk fixers ze hebben hun zaakjes dik in orde!

  2. Luisiano

    December contact gehad gelijk 1daagse cursus ingepland voor 3jan 2024 in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs ( 2 examinatoren) Bedankt Alex en Mos ze leren je precies zoals het hoort.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo