Autorijschool Marcel van den Heuvel

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Marcel van den Heuvel.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Marcel van den Heuvel is 63%, 38 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto, bromfiets. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Praktijkles volgen bij Autorijschool Marcel van den Heuvel? Je hebt keus uit 1 CBR-examenlocaties: Den Bosch.

Beschikt deze rijschool over keurmerk(en)?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Marcel van den Heuvel.

Deze school heeft een locatie in Rosmalen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Goudsbloemstraat 13, 5241AE Rosmalen. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected] . Telefonisch contact? Bel de rijschool op (073) 521 03 07, of 06 51 69 85 79. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 768619370000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3656U8.

Wat is de locatie van Autorijschool Marcel van den Heuvel?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in Rosmalen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Rosmalen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Emile Gaasenbeek t.h.o.d.n. LesGo en Autorijschool J.P. Valentijn.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Marcel van den Heuvel

Slagingspercentage

63

Aantal examens

38

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(073) 521 03 07

Telefoon-nr

06 51 69 85 79

Adres

Goudsbloemstraat 13

Postcode

5241AE

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

768619370000

Rijschoolnummer

3656U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Marcel van den Heuvel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Marcel van den Heuvel
Autorijschool Marcel van den Heuvel

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo