Rijschool Jansen Apeldoorn

Lees alles over Rijschool Jansen Apeldoorn.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jansen Apeldoorn ligt op 65%, 43 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je lessen volgen bij Rijschool Jansen Apeldoorn? Je hebt de keus uit 1 CBR examenlocaties: Apeldoorn.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Jansen Apeldoorn.

De school is gevestigd in Apeldoorn. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Sambastraat 31, 7323ST Apeldoorn. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 34 83 00 41. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 543005330000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7598W1.

Waar vind ik Rijschool Jansen Apeldoorn precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de regio Apeldoorn.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Apeldoorn. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool 055 en Autorijschool Konings.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Jansen Apeldoorn

Slagingspercentage

65

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 34 83 00 41

Adres

Sambastraat 31

Postcode

7323ST

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

543005330000

Rijschoolnummer

7598W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jansen Apeldoorn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Jansen Apeldoorn
Rijschool Jansen Apeldoorn

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo