Rijschool Aalbregt – Ferry Aalbregt

(8 klantbeoordelingen)

Rijscholen zoeken

[woocommerce_product_search]

 

Klachten over de rijschool van Ferry Aalbregt verzamelen

Bekijk hier voor de 50+ exclusieve kortingen voor gedupeerden van rijschool Aalbregt

Hierbij bieden wij dit platform aan om alle ervaringen en klachten te verzamelen, er wordt hier niets verwijderd. Op de Facebookpagina lazen we namelijk dat er commentaren verwijderd werden.

Rijschoolhouders die willen helpen, neem aub contact met ons op. Duizenden leerlingen zijn gedupeerd, alle hulp is welkom.

Update van 26-06-2019 20:40

Faillissement rijschool Aalbregt Zoetermeer, gedupeerden machteloos. Eigenaar Ferry Aalbregt gevlucht.

Vandaag maakte Rijschool Aalbregt bekend failliet te zijn, een faillissement dat velen raakt: er zijn meer dan 4000 leerlingen en 90 rij-instructeurs gedupeerd. De rij-instructeurs kregen al enige tijd geen salaris uitbetaald, leerlingen zijn betaald lesgeld waarschijnlijk ook kwijt.

Het regent klachten, op rijschool review websites en de Facebookpagina die speciaal voor klachten over de rijschool werd opgericht. Sommige leerlingen zijn 1500 of zelfs 2000 euro kwijt vanwege het faillissement van verkeersschool Aalbregt.  Inmiddels wordt er op diezelfde Facebookgroep opgeroepen om samen juridische stappen te ondernemen. Ferry Aalbregt, eigenaar van de verkeerssschoold, is spoorloos. Wel schrijft hij op zijn website dat hij onder politiebegeleiding is ondergedoken. De rijschoolhouder zou een kogelbrief ontvangen hebben. De politie kan niet bevestigen dat de rijschoolhouder en zijn gezin onder politiebegeleiding naar een andere plek zijn gebracht. Bij de kamer van koophandel is oberigens helemaal niets bekend over een ‘echt’ faillissement van Ferry Aalbregt of zijn rijschool.

Een greep uit de reacties op Facebook:

“Mijn zoon ook zijn geld kwijt. Hopen dat ze nog wat kunnen doen tegen hem.”

“Ook hier een verdrietige zoon die pas tien lessen heeft gehad en dus €1799,- voor niets heeft betaald.”

“Ferry Aalbregt,
De gene die ons geld gwn heeft gestolen. Mijn moeder en ik hadden beide rijlessen, bij de meest leukste rijinstructeur Ali. Mijn moeder en ik hadden niet de korting dus , 2000 p.p ! Mijn vader had mijn rijlessen betaald voor me, dit was zijn laatste wens. Dat ik mijn rijbewijs zou halen. Mijn vader is nu een paar maanden geleden overleden… Weg is het allemaal nu, 15 lessen gehad weg is het geld, rijlessen en rijbewijs!”

“Wat gaan we dr aan doen beste collega’s en leerlingen behalve juridische loket, advocaat of massaal aangiftes te doen ? Laat het even weten samen staan we sterk!”

Rijschool Aalbregt – Alle informatie die je nodig hebt!.

Deze rijschool is gevestigd in Zoetermeer, op zoek naar adresgegevens? Hier de adresgegevens: Dublinstraat 24, Zoetermeer (Zuid-Holland). Ze bieden ook theorieopleiding aan, maar alleen voor het motorrijbewijs. De rijschool biedt zowel motor als auto rijles aan. Les je bij deze school, dan doe je examen in Amsterdam, Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Gouda, Barendrecht, Utrecht.

Deze rijschool was per e-mail bereikbaar via info@verkeersschool-aalbregt.nl, het is ons onbekend of dit e-mailadres nog steeds werkt. Direct telefonisch contact met de rijschool was mogelijk via 0798883803 of via het mobiele nummer 0646357383.

Prijzen rijlessen Rijschool Aalbregt

Voor een rijles van 60 minuten betaal je 42 euro, kies je voor rijlessen van 90 minuten per stuk ben je goedkoper uit : je betaalt dan 60 euro per rijles. Je praktijkexamen doe je bij rijschool Aalbregt Zoetermeer voor 250 euro, inclusief bijkomende kosten als de rijles, autohuur en eigen verklaring. Voor meer zekerheid kun je kiezen voor een tussentijdse toets, hiermee vergroot je je slagingskans. De tussentijdse toets kost 220 euro. Ook voor het oefenen voor je auto theorie examen kun je bij deze rijschool terecht: 3 maanden onbeperkt online oefenen voor 20 euro. Hieronder vind je alles terug, inclusief de prijzen voor motor rijles.

Auto rijbewijs

Autorijles Prijs
Autorijles – 60 minuten 42 euro
Autorijles – 90 minuten 60 euro
Praktijkexamen auto 250 euro
Tussentijdse toets 220 euro
Theorie examen online oefenen – 3 maanden 20 euro

Motor rijbewijs

Ook voor je motorrijbewijs kun je bij Aalbergt terecht. Ze bieden een aantrekkelijk ‘Onbeperkt’-pakket aan. Met dit pakket haal je zonder tijdsdruk of bijkomende kosten je motorrijbewijs. Vrijwel alles is inbegrepen, inclusief een onbeperkt aantal motor rijlessen! Hieronder zie je wat het Onbeperkt-pakket allemaal bevat. Het pakket is geldig voor rijbewijs A1, A2 en A.

 • Theorieopleiding: leerstof
 • Theorieopleiding: dagcursussen
 • Onbeperkt aantal praktijklessen
 • Praktijkexamens – AVB & AVD
 • Eigen verklaring
 • Huur motor kleding

Examen garantie

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet slaagt, om dat moment iets minder vervelend te maken biedt verkeerschool Aalbregt examengarantie. Wanneer je het door de rijschool geadviseerde aantal rijlessen hebt gevolgd maar toch niet slaagt, betaalt de rijschool je herexamen: dat scheelt je 250 euro. Zoals bij elke actie zijn er hier ook een aantal voorwaarden, we sommen ze hieronder voor je op:

 • Het door Aalbregt geadviseerde aantal rijlessen is opgevolgd.
 •  Het door de rij instructeur geadviseerde lestermijn is opgevolgd.
 • Er is voldaan aan alle financiële verplichtingen.
 • Geldig theoriecertificaat in bezit.
 • Geldig theoriecertificaat in bezit.
 • Instructies gedurende de opleiding zijn opgevolgd.
 • Alleen geldig voor nieuwe, startende leerlingen (nog nooit gereden).

Specification: Rijschool Aalbregt – Ferry Aalbregt

Aantal examens rijschool

322

Telefoonnummer

0798883803

Telefoonnummer

0646357383

Adres

Dublinstraat 24

Plaats

Provincie

Zuid-Holland

KvK-nummer

614210570000

Tussentijdse toets

Ja

E-mailadres

info@verkeersschool-aalbregt.nl

8 reviews for Rijschool Aalbregt – Ferry Aalbregt

1.1
0
0
0
1
7

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Rico

  Ook 1900 kwijt en heb nu geen geld voor andere lessen ik sta onder bewind

 2. M.

  Ook ik ben gedupeerd, had € 1900 betaald, daarna niets ervan gehoord. Diep triest dus! ik heb recht op mijn geld.

 3. Belazerd persoon. Gedupeerd is niet juiste woord

  Wij werden voor zijn faillissement gestalkt met dat wij snel moesten betalen ivm het betalen met de nog te nemen lessen. Waarom werd aangedrongen om te betalen terwijl jij wist dat hij failliet was, triest :s

 4. Linda

  Tja wat moet je er nog over zeggen, wij hadden in Feb een pakket afgesloten voor €1750,= maar nu gaan we kijken hoe hij dan zijn rijbewijs gaat halen, kost al genoeg. De rijinstructeur was trouwens wel goed, daarover geen slecht woord, ook hij is de dupe van dhr. Aalbregt.

 5. Marrianne

  Helaas is de eigenaar er vandoor gegaan met het geld van heel veel gedupeerde. Mijn zoon, en ikzelf dus, zijn 1 van de gedupeerde (wij uit Haarlem). 1800 betaald voor nog geen 10 lessen
  Dit is echt heel erg..

 6. Kim

  Mijn vriend is 1799 euro kwijt
  Speciaal een lening voor afgesloten zodat hij in 2x kon afbetalen.. Nu dus nog dieper in de shit..

 7. Cees

  Te triest voor voor woorden deze rijschool mijn zoon is bijna 1500 kwijt

 8. Lisette

  Ik ben echt ontevreden over de communicatie. Misschien ligt het er maar net aan welke instructeur je treft, maar de mijne neemt zijn telefoon bijna nooit op…. Niet handig als je een les wilt verzetten. Jammer want de inhoud van de lessen vond ik tot nu toe wel leerzaam.

Rijschool Aalbregt – Ferry Aalbregt
Rijschool Aalbregt – Ferry Aalbregt

Rijschoolspecialist.nl
Logo