Autorijschool Amadeos

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Amadeos.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Amadeos ligt op 49%, 67 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je lessen volgen bij Autorijschool Amadeos? Je kiest uit een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Leiden.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Amadeos.

Je vindt deze rijschool in Wassenaar. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Hughenzstraat 7, 2241TR Wassenaar. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is (071) 512 69 56, of 06 26 37 43 29. De school heeft een eigen site met meer informatie: rijschoolamadeos.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 243407570000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1700U8.

In welke plaats vind je Autorijschool Amadeos (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Wassenaar.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Wassenaar. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Jeroen Littink en Rijschool Grave.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Amadeos

Slagingspercentage

49

Aantal examens

67

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(071) 512 69 56

Telefoon-nr

06 26 37 43 29

Website

rijschoolamadeos.nl

Adres

Hughenzstraat 7

Postcode

2241TR

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

243407570000

Rijschoolnummer

1700U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Amadeos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo