Verkeerschool Van Zoest

Alle details over Verkeerschool Van Zoest.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerschool Van Zoest is 100%, 1 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Lessen volgen bij Verkeerschool Van Zoest? Voor het afrijden heb je keus uit één examenlocatie van het CBR: Zoetermeer.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeerschool Van Zoest.

De rijschool heeft een vestiging in Zoetermeer. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Mozartrode 4, 2717CV Zoetermeer. De school is telefonisch bereikbaar via 06 41 46 60 10. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 554406220000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5150W8.

Waar vind ik Verkeerschool Van Zoest (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Zoetermeer.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle rijscholen in Zoetermeer. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool I-Drive en Autorijschool Alexander.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Verkeerschool Van Zoest

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 46 60 10

Adres

Mozartrode 4

Postcode

2717CV

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

554406220000

Rijschoolnummer

5150W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerschool Van Zoest”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo