Verkeerschool Van Houten

Alle informatie over Verkeerschool Van Houten.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerschool Van Houten ligt op 82%, 17 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto. Start je met rijles bij Verkeerschool Van Houten? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-locaties: Arnhem. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeerschool Van Houten.

Deze rijschool vind je in Dieren. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Prinsenstraat 17, 6953BS Dieren. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@verkeersschoolvanhouten.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (0313) 84 09 40, of 06 43 27 16 50. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: verkeersschoolvanhouten.nl/. Het KvK-nummer van de rijschool is: 870718350000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6648N2.

Waar vind je Verkeerschool Van Houten (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in Dieren.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Dieren. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Take Control en Autorijschool Singh.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeerschool Van Houten

Slagingspercentage

82

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschoolvanhouten.nl

Telefoon

(0313) 84 09 40

Telefoon-nr

06 43 27 16 50

Website

verkeersschoolvanhouten.nl/

Adres

Prinsenstraat 17

Postcode

6953BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

870718350000

Rijschoolnummer

6648N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerschool Van Houten”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo