Rijschool Drivingstudent

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Drivingstudent.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Drivingstudent is 52%, 204 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Drivingstudent? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Arnhem. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Zo snel mogelijk je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Drivingstudent.

Je vindt de school in Arnhem. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Korianderstraat 67, 6833CN Arnhem. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-15908231. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 562324890000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 6989G4.

In welke plaats vind je Rijschool Drivingstudent?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Arnhem.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Arnhem. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Verkeersschool Bakker V.O.F. en Rijschool 023.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Drivingstudent

Slagingspercentage

52

Aantal examens

204

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-15908231

Adres

Korianderstraat 67

Postcode

6833CN

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

562324890000

Rijschoolnummer

6989G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Drivingstudent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo