Verkeersschool Hans Joosten

Alles over Verkeersschool Hans Joosten.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Hans Joosten ligt op 50%, 301 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Ga je van start met les bij Verkeersschool Hans Joosten? Dan heb je keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Arnhem. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Zo snel mogelijk je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Verkeersschool Hans Joosten.

Je vindt deze school in Arnhem. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Allegrolaan 9, 6842DD Arnhem. Ga je voor een proefles? Neem contact op via verkeersschool@hansjoosten.nl. Bellen? Het telefoonnummer is (026) 323 60 45, of 06 23 27 66 73. Ze hebben een eigen website met meer informatie: hansjoosten.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 568649140000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6853U7.

In welke plaats vind je Verkeersschool Hans Joosten precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in de regio Arnhem.

Klik hier voor meer Rijscholen in Arnhem. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijmetmij en Rijschool – De Oversteek.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Hans Joosten

Slagingspercentage

50

Aantal examens

301

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

verkeersschool@hansjoosten.nl

Telefoon

(026) 323 60 45

Telefoon-nr

06 23 27 66 73

Website

hansjoosten.nl

Adres

Allegrolaan 9

Postcode

6842DD

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

568649140000

Rijschoolnummer

6853U7

Reviews

0.0
1
1
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Lisa

    Fijne rijinstructrice, kon goed uitleggen en heeft me geholpen met in 1x slagen voor praktijkexamen

  2. Robyn Van der mee

    Snel mijn rijbewijs kunnen halen

  3. Selina

    Rijlessen bij Hans Joosten gehad. Met bijna 100 lessen mocht ik 0 keer op een examen, zelfs niet op een tussentijdse toets gaan… en maar rondjes rijden en betalen betalen betalen. Altijd komen zij te laat. Pauzes houden voor hun zelf bij hun eigen voordeur.. en jou zogenaamd aan het werk houden in de auto….! Ben zelfs naar de ANAC gereden om bij de ANAC zogenaamd te moeten leren hoe je moet gaan rijden in de ANAC,, en hoe je moet rijden daarop.. Tot op de dag van vandaag liegen ze dat het niet waar is ….

Verkeersschool Hans Joosten
Verkeersschool Hans Joosten

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo