Rijschool Rijkerswoerd

Ontdek alles over Rijschool Rijkerswoerd.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rijkerswoerd is 0%, 1 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: motor, auto, bromfiets. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Rijkerswoerd? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR-locaties: Arnhem.

Auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proefles

Bespaar geld op je auto rijbewijs met de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Rijkerswoerd.

De rijschool is te vinden in Hilversum. Hierbij de adresgegevens van de school: Emmastraat 25, 1211NE Hilversum. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 06 27 28 21 12. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, rijkerswoerd.nu. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 91235190000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4439Z8.

Waar bezoek je Rijschool Rijkerswoerd precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in regio Hilversum.

Bekijk hier alle Rijscholen in Hilversum. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool JEREMY en Gooische Rijschool.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Rijkerswoerd

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 27 28 21 12

Website

rijkerswoerd.nu

Adres

Emmastraat 25

Postcode

1211NE

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

91235190000

Rijschoolnummer

4439Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rijkerswoerd”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo