Verkeersacademy Querido

Alle informatie over Verkeersacademy Querido.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersacademy Querido is 44%, 18 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. (Praktijk)les volgen bij Verkeersacademy Querido? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Emmeloord.

Auto theorie oefenen & gratis proefles

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersacademy Querido.

De rijschool is te vinden in Lelystad. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Rijnland 422, 8245EH Lelystad. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 52 61 31 84, of 06 52 61 31 84. De rijschool beschikt over een eigen site: verkeersacademyquerido.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 584358320000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1418U1.

In welke plaats vind ik Verkeersacademy Querido precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in regio Lelystad.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Lelystad. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Accuraat Verkeersschool V.O.F. en Rijschool Berkemeijer.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersacademy Querido

Slagingspercentage

44

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 52 61 31 84

Telefoon-nr

06 52 61 31 84

Website

verkeersacademyquerido.nl

Adres

Rijnland 422

Postcode

8245EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

584358320000

Rijschoolnummer

1418U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersacademy Querido”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo