Motorrijschool Selling

(1 klantbeoordeling)

Alle informatie die je nodig hebt over Motorrijschool Selling.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Selling is 89%, 116 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs AVB). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met les bij Motorrijschool Selling? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam.

Contact- en adresgegevens van Motorrijschool Selling.

Je vindt de rijschool in Amsterdam-Duivendrecht. De adresgegevens zijn als volgt: Spaklerweg 91, 1114AE Amsterdam-Duivendrecht. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (020) 465 66 67, of 06 53 36 94 13. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: motorrijschoolselling.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 342052150000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2798X7.

Waar vind je Motorrijschool Selling precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in de regio Amsterdam-Duivendrecht.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam-Duivendrecht. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rij-B-Wijzer en Rijschool Enkhuizen.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Motorrijschool Selling

Slagingspercentage

89

Aantal examens

116

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 465 66 67

Telefoon-nr

06 53 36 94 13

Website

motorrijschoolselling.nl

Adres

Spaklerweg 91

Postcode

1114AE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

342052150000

Rijschoolnummer

2798X7

1 review for Motorrijschool Selling

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. eddy

    Ik heb met erg veel plezier gelest bij Selling ,De humor die deze man heeft en je vertrouwen geeft ookal was ik die kwijt de Couching was bijzonder
    Ik kan alleen zeggen heb altijd genoten van mijn motor lessen van dag een tot mijn motor rijbewijs die ik heb gehaald bij deze bijzondere leuke rijschool

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo