Art Rijschool

Op deze pagina ontdek je alles over Art Rijschool.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Art Rijschool is 0%, 1 personen legden examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: motor, auto. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je van start met les bij Art Rijschool? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Amsterdam.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Art Rijschool.

De rijschool is gevestigd in Diemen. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Boomhazelaaroord 29, 1112EA Diemen. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 18 81 81 88. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: artrijschool.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 341895810000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3041R7.

In welke plaats vind je Art Rijschool precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Diemen.

Klik hier voor meer Rijscholen in Diemen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Don en Rijschool Donatella.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Art Rijschool

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 18 81 81 88

Website

artrijschool.nl

Adres

Boomhazelaaroord 29

Postcode

1112EA

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

341895810000

Rijschoolnummer

3041R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Art Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo