Van Den Brink Rij-Opleidingen

Alle informatie die je nodig hebt over Van Den Brink Rij-Opleidingen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Van Den Brink Rij-Opleidingen is 69%, 13 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je van start met rijles bij Van Den Brink Rij-Opleidingen? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Ritthem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorie

Goedkoop je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Van Den Brink Rij-Opleidingen.

Je vindt de rijschool in Oost-Souburg. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Westerscheldestraat 26, 4388VH Oost-Souburg. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06-48264407. De school beschikt over een eigen site: brink-rijopleidingen.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 220641260000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4471H8.

Waar vind je Van Den Brink Rij-Opleidingen precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Oost-Souburg.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Oost-Souburg. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Kralev en Rijschool Naomi t.h.o.d.n. rijschool 4u.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Van Den Brink Rij-Opleidingen

Slagingspercentage

69

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

brink-rijopleidingen.nl

Adres

Westerscheldestraat 26

Postcode

4388VH

Plaats

Examenlocatie(s)

Ritthem

KvK-nummer

220641260000

Rijschoolnummer

4471H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Van Den Brink Rij-Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Van Den Brink Rij-Opleidingen
Van Den Brink Rij-Opleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo