Rijschool Walcheren

Lees meer over Rijschool Walcheren.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Walcheren is 71%, 114 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je voor les bij Rijschool Walcheren? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Ritthem. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Walcheren.

Je vindt de rijschool in Middelburg. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Herculesweg 40A, 4338PL Middelburg. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@rijschoolwalcheren.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06 34 79 29 29. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: rijschoolwalcheren.nl/. Het KvK-nummer van de school is 518466670000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3866W1.

Waar vind ik Rijschool Walcheren (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in regio Middelburg.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Middelburg. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: RijZeker en Rijbewijsteam Betinho de Voogd.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Walcheren

Slagingspercentage

71

Aantal examens

114

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolwalcheren.nl

Telefoon-nr

06 34 79 29 29

Website

rijschoolwalcheren.nl/

Adres

Herculesweg 40A

Postcode

4338PL

Plaats

Examenlocatie(s)

Ritthem

KvK-nummer

518466670000

Rijschoolnummer

3866W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Walcheren”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

RijZeker

RijZeker

Rijschoolspecialist.nl
Logo