Lespro B.V.

Alle details over Lespro B.V..

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Lespro B.V. ligt op 36%, 233 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Lespro B.V.? Je rij-examen doe je bij een van de 4 CBR locaties: Berkel Enschot, Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Lespro B.V..

Deze school vind je in Vlissingen. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Nieuwe Vlissingseweg 237, 4387AE Vlissingen. Bellen? Het telefoonnummer is: 088 166 66 66. Het KvK-nummer van deze school is 593226830000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4178X7.

Waar zit Lespro B.V. (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in Vlissingen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Vlissingen. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Müller Fresh Food Logistics B.V. en workacademie.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Lespro B.V.

Slagingspercentage

36

Aantal examens

233

Auto

Beschikbaar

Telefoon

088 166 66 66

Adres

Nieuwe Vlissingseweg 237

Postcode

4387AE

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom

KvK-nummer

593226830000

Rijschoolnummer

4178X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lespro B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo