Lespro B.V.

Op deze pagina lees je alles over Lespro B.V..

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Lespro B.V. is 55%, 110 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij Lespro B.V.? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Berkel Enschot, Breda. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van Lespro B.V..

De school heeft een vestiging in Middelburg. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Oostperkweg 33, 4332SB Middelburg. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 088 166 66 66. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 593226830000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4178X7.

In welke plaats vind ik Lespro B.V. (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Middelburg.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Middelburg. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Glenn van der Kloot t.h.o.d.n. NXXT en Rijschool Barones.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Lespro B.V.

Slagingspercentage

55

Aantal examens

110

Auto

Beschikbaar

Telefoon

088 166 66 66

Adres

Oostperkweg 33

Postcode

4332SB

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda

KvK-nummer

593226830000

Rijschoolnummer

4178X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lespro B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo