Lespro B.V.

Op deze pagina ontdek je alles over Lespro B.V..

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Lespro B.V. is 39%, 195 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je van start met les bij Lespro B.V.? Rij-examen doe je bij één van de 4 CBR-locaties: Berkel Enschot, Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Lespro B.V..

Deze school heeft een locatie in Vlissingen. Op zoek naar adresgegevens? Nieuwe Vlissingseweg 237, 4387AE Vlissingen. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 088 166 66 66. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 593226830000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4178X7.

Waar bezoek ik Lespro B.V. precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Vlissingen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Vlissingen. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool R-Bewijs en Rijschool Aicha.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Lespro B.V.

Slagingspercentage

39

Aantal examens

195

Auto

Beschikbaar

Telefoon

088 166 66 66

Adres

Nieuwe Vlissingseweg 237

Postcode

4387AE

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom

KvK-nummer

593226830000

Rijschoolnummer

4178X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lespro B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo