RijZeker

(1 klantbeoordeling)

Alle informatie over RijZeker.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijZeker is 36%, 106 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). RijZeker biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): taxi. Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Start je met rijles bij RijZeker? Dan kies je uit 2 examenlocaties: Ritthem, Goes. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over RijZeker.

De school heet een locatie in Vlissingen. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Kasteelstraat 196, 4381SN Vlissingen. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolrijzeker.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 20 25 09 27. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: rijschoolrijzeker.nl. Het KvK-nummer van deze school is 220511210000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2916F8.

Wat is de locatie van RijZeker precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Vlissingen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Vlissingen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijbewijsteam Betinho de Voogd en Rijbewijsteam Michaël De Jonker.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: RijZeker

Slagingspercentage

36

Aantal examens

106

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolrijzeker.nl

Telefoon-nr

06 20 25 09 27

Website

rijschoolrijzeker.nl

Adres

Kasteelstraat 196

Postcode

4381SN

Plaats

Examenlocatie(s)

Ritthem, Goes

KvK-nummer

220511210000

Rijschoolnummer

2916F8

1 review for RijZeker

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ilona Coenen

    Maken gewoon afspraak voor je theorie examen bij CBR en dat kost je vervolgens 40€ meer. Dat kun je ook zelf doen via je DigiD code!!! Mensen trap er niet in!! Oplichters . Advocaat ingeschakeld maar hebben zich goed ingedekt bah bah oplichters

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo