RijZeker

Lees alles over RijZeker.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijZeker is 34%, 79 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). RijZeker biedt ook beroepsopleiding(en), taxi. Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Start je met rijles bij RijZeker? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR examenlocaties: Ritthem, Goes. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Contactgegevens en telefoonnummer van RijZeker.

Je vindt de school in Vlissingen. De adresgegevens: Kasteelstraat 196, 4381SN Vlissingen. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 20 25 09 27. De school beschikt over een eigen site, hierbij: rijschoolrijzeker.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 220511210000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2916F8.

Waar bezoek je RijZeker?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Vlissingen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Vlissingen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Alwin en Ayman Rijschool.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: RijZeker

Slagingspercentage

34

Aantal examens

79

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 20 25 09 27

Website

rijschoolrijzeker.nl

Adres

Kasteelstraat 196

Postcode

4381SN

Plaats

Examenlocatie(s)

Ritthem, Goes

KvK-nummer

220511210000

Rijschoolnummer

2916F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijZeker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo