V.O.F. Verkeersschool Voskamp

Lees alles over V.O.F. Verkeersschool Voskamp.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van V.O.F. Verkeersschool Voskamp is 56%, 143 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je voor lessen bij V.O.F. Verkeersschool Voskamp? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR examenlocaties: Deventer, Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Beschikt de school over een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Telefoonnummer en adresgegevens van V.O.F. Verkeersschool Voskamp.

Deze rijschool heeft een locatie in Warnsveld. Hierbij de adresgegevens: Lage Weide 11, 7231NN Warnsveld. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan via: (0575) 54 30 44. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, verkeersschoolvoskamp.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 80291030000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7486R1.

In welke plaats vind ik V.O.F. Verkeersschool Voskamp (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in Warnsveld.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Warnsveld. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Talent en Autorijschool/Handelsonderneming van der Linden.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: V.O.F. Verkeersschool Voskamp

Slagingspercentage

56

Aantal examens

143

Keurmerk

FAM

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0575) 54 30 44

Website

verkeersschoolvoskamp.nl

Adres

Lage Weide 11

Postcode

7231NN

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer, Doetinchem

KvK-nummer

80291030000

Rijschoolnummer

7486R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “V.O.F. Verkeersschool Voskamp”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

V.O.F. Verkeersschool Voskamp
V.O.F. Verkeersschool Voskamp

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo