Veilig Rijden

Alles wat je wilt weten over Veilig Rijden.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Veilig Rijden ligt op 63%, 19 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Lessen volgen bij Veilig Rijden? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Deventer.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Veilig Rijden.

Deze school heeft een locatie in Zutphen. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Mr. Th. Heemskerkstraat 30, 7204MZ Zutphen. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 48 43 23 67. Het KvK-nummer van deze school is: 770370220000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1812R9.

Wat is de locatie van Veilig Rijden precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Zutphen.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Zutphen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool De Rooij en Rijschool Mitch.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Veilig Rijden

Slagingspercentage

63

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 43 23 67

Adres

Mr. Th. Heemskerkstraat 30

Postcode

7204MZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

770370220000

Rijschoolnummer

1812R9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Veilig Rijden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo