Veilig Rijden

Alle details over Veilig Rijden.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Veilig Rijden is 52%, 58 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Veilig Rijden? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Deventer. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Veilig Rijden.

De school heet een locatie in Zutphen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Mr. Th. Heemskerkstraat 30, 7204MZ Zutphen. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 48 43 23 67. Het KvK-nummer van de rijschool is: 770370220000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1812R9.

Waar bezoek ik Veilig Rijden precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Zutphen.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zutphen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Ton Pelzer en Auto- en motorrijschool Jos Musters.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Veilig Rijden

Slagingspercentage

52

Aantal examens

58

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 43 23 67

Adres

Mr. Th. Heemskerkstraat 30

Postcode

7204MZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

770370220000

Rijschoolnummer

1812R9

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Yael

    Je moet gewoon hier lessen. niet meer twijfelen

  2. Patrick

    Jij bent De beste rij instructeur die ik heb gehad blijf vooral zo doorgaan en iedereen die goed luisterd zal slagen dankjewel voor alles bro

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo