Rijschool Remy Buiting

Alle gegevens van Rijschool Remy Buiting.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Remy Buiting ligt op 94%, 31 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Remy Buiting? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR-locaties: Arnhem. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Remy Buiting.

De school is gevestigd in Dieren. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Admiraal Helfrichlaan 13a, 6952GA Dieren. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 53 63 35 43. Het KvK-nummer van deze rijschool is 618349200000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5890N9.

Waar bezoek ik Rijschool Remy Buiting (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Dieren.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Dieren. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Garant Rijbewijs NL en Brams Rijschool.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Remy Buiting

Slagingspercentage

94

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 53 63 35 43

Adres

Admiraal Helfrichlaan 13a

Postcode

6952GA

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

618349200000

Rijschoolnummer

5890N9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Remy Buiting”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo