Rijschool Salland V.O.F. Deventer ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool Salland V.O.F.

Alles wat je wilt weten over Rijschool Salland V.O.F..

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Salland V.O.F. is 55%, 142 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Les volgen bij Rijschool Salland V.O.F.? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR locaties: Deventer. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & kortingen

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links! Koop het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Beschikt deze school over keurmerken?

Deze rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Salland V.O.F..

Deze school vind je in Deventer. Dit zijn de adresgegevens: Haverstraat 1, 7413XR Deventer. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0570) 78 90 22, of 06 38 91 41 22. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: rijschoolsalland.nl. Het KvK-nummer van deze school is 81775320000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5048X8.

Wat is de locatie van Rijschool Salland V.O.F.?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Deventer.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Deventer. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Cents en Rij-School-Safar.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Salland V.O.F.

Slagingspercentage

55

Aantal examens

142

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 38 91 41 22

Website

rijschoolsalland.nl

Adres

Haverstraat 1

Postcode

7413XR

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

81775320000

Rijschoolnummer

5048X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Salland V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo