Rijschool Salland V.O.F.

Lees meer over Rijschool Salland V.O.F..

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Salland V.O.F. is 64%, 150 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Salland V.O.F.? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Deventer. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Salland V.O.F..

De school heet een locatie in Deventer. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Haverstraat 1, 7413XR Deventer. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolsalland.nl. De rijschool bellen? (0570) 78 90 22, of 06 38 91 41 22. De rijschool heeft een eigen site: rijschoolsalland.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 081775320000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5048X8.

In welke plaats vind je Rijschool Salland V.O.F. (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Deventer.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Deventer. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rudy Nutbeij Rijopleidingen en Rij-School-Safar.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Salland V.O.F.

Slagingspercentage

64

Aantal examens

150

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolsalland.nl

Telefoon

(0570) 78 90 22

Telefoon-nr

06 38 91 41 22

Website

rijschoolsalland.nl

Adres

Haverstraat 1

Postcode

7413XR

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

081775320000

Rijschoolnummer

5048X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Salland V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo