Transflex Academy B.V.

Alle details over Transflex Academy B.V..

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Transflex Academy B.V. ligt op 36%, 44 personen deden examen bij deze school (rijbewijs C). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Begin je met rijles bij Transflex Academy B.V.? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Breda, Roosendaal.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Transflex Academy B.V..

Deze school heeft een locatie in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Fascinatio Boulevard 252, 3065WB Rotterdam. Bellen? Het telefoonnummer is 010 2707 097. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 752844800000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1850Z3.

Waar bezoek ik Transflex Academy B.V. (kaart, routebeschrijving)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Steenbakkers en Verkeersschool Cranenbroek B.V..

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Transflex Academy B.V.

Slagingspercentage

36

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Telefoon

010 2707 097

Adres

Fascinatio Boulevard 252

Postcode

3065WB

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda, Roosendaal

KvK-nummer

752844800000

Rijschoolnummer

1850Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Transflex Academy B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo