Transflex Academy B.V.

Alles op een rijtje over Transflex Academy B.V..

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Transflex Academy B.V. is 42%, 48 leerlingen deden examen (rijbewijs C). Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je van start met les bij Transflex Academy B.V.? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 CBR examenlocaties: Breda, Roosendaal.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Transflex Academy B.V..

De school is gevestigd in Rotterdam. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Fascinatio Boulevard 252, 3065WB Rotterdam. Bel de rijschool op, 010 2707 097. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 752844800000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1850Z3.

Wat is de locatie van Transflex Academy B.V. precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: MECHAN-CONNECT Group B.V. en OIBC.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Transflex Academy B.V.

Slagingspercentage

42

Aantal examens

48

Auto

Beschikbaar

Telefoon

010 2707 097

Adres

Fascinatio Boulevard 252

Postcode

3065WB

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda, Roosendaal

KvK-nummer

752844800000

Rijschoolnummer

1850Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Transflex Academy B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo