Traffic Academy Nederland B.V.

Alle gegevens van Traffic Academy Nederland B.V..

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Traffic Academy Nederland B.V. is 69%, 16 leerlingen deden examen (rijbewijs C). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je voor lessen bij Traffic Academy Nederland B.V.? Je hebt voor het afrijden keus uit 3 CBR afrijdlocaties: Berkel Enschot, Breda, Eindhoven.

Beschikt deze school over keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Traffic Academy Nederland B.V..

Je vindt deze school in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Kranenberg 23, 5047TR Tilburg. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. De rijschool bellen? . De rijschool heeft een eigen site: tanederland.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 172782960000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 4127G0.

Wat is de locatie van Traffic Academy Nederland B.V. (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Tilburg.

Bekijk hier meer Rijscholen in Tilburg. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verboon Wegwijze Opleiders en Rijschool van Bentum B.V..

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Traffic Academy Nederland B.V.

Slagingspercentage

69

Aantal examens

16

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

tanederland.nl

Adres

Kranenberg 23

Postcode

5047TR

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda, Eindhoven

KvK-nummer

172782960000

Rijschoolnummer

4127G0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Traffic Academy Nederland B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Traffic Academy Nederland B.V.
Traffic Academy Nederland B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo