Van Brunschot Rijopleidingen

Op deze pagina ontdek je alles over Van Brunschot Rijopleidingen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Van Brunschot Rijopleidingen is 46%, 50 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Van Brunschot Rijopleidingen? Dan kies je uit 1 examenlocaties van CBR: Berkel Enschot. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Van Brunschot Rijopleidingen.

De rijschool is gevestigd in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Lieven de Keijstraat 52, 5041GV Tilburg. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 18 58 37 59. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 742176230000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1496F4.

Waar vind je Van Brunschot Rijopleidingen?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Tilburg.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Tilburg. Check ook deze rijscholen: Rijschool Steven Esvelt t.h.o.d.n. NXXT en Rijschool Neutraal B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Van Brunschot Rijopleidingen

Slagingspercentage

46

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 58 37 59

Adres

Lieven de Keijstraat 52

Postcode

5041GV

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

742176230000

Rijschoolnummer

1496F4

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Lindy

    Deze rijschool is hartstikke goed! De prijzen zijn prima, de opleiding is uitstekend en Patrick is hartstikke lief. Proefles is gratis, vooral uitproberen dus!

Van Brunschot Rijopleidingen
Van Brunschot Rijopleidingen

Rijschoolspecialist.nl
Logo