Van Brunschot Rijopleidingen

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina ontdek je alles over Van Brunschot Rijopleidingen.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Van Brunschot Rijopleidingen ligt op 42%, 33 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Kies je voor les bij Van Brunschot Rijopleidingen? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Berkel Enschot.

Beschikt deze rijschool over keurmerk(en)?

Je bent in goede handen bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Van Brunschot Rijopleidingen.

De school heet een locatie in Tilburg. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Lieven de Keijstraat 52, 5041GV Tilburg. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 18 58 37 59. Het KvK-nummer van de rijschool is: 742176230000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1496F4.

In welke plaats vind je Van Brunschot Rijopleidingen precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Tilburg.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Tilburg. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: RIJSCHOOL 013 en Autorijschool Caran.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Van Brunschot Rijopleidingen

Slagingspercentage

42

Aantal examens

33

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 58 37 59

Adres

Lieven de Keijstraat 52

Postcode

5041GV

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

742176230000

Rijschoolnummer

1496F4

1 review for Van Brunschot Rijopleidingen

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Lindy

    Deze rijschool is hartstikke goed! De prijzen zijn prima, de opleiding is uitstekend en Patrick is hartstikke lief. Proefles is gratis, vooral uitproberen dus!

Van Brunschot Rijopleidingen
Van Brunschot Rijopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo