Thinq Academy B.V.

Alle informatie die je nodig hebt over Thinq Academy B.V..

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Thinq Academy B.V. ligt op 100%, 1 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Thinq Academy B.V.? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Utrecht. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Alle contact- en adresgegevens van Thinq Academy B.V..

De school heet een locatie in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Heraclesstraat 6, 5048CG Tilburg. Even bellen? Het telefoonnummer is (013) 571 30 65. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 172829710000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5672H8.

In welke plaats vind ik Thinq Academy B.V. (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de regio Tilburg.

Klik hier voor meer Rijscholen in Tilburg. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Haast en Autorijschool Solmaz.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Thinq Academy B.V.

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(013) 571 30 65

Adres

Heraclesstraat 6

Postcode

5048CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

172829710000

Rijschoolnummer

5672H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Thinq Academy B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo