ID Freight Netherlands B.V.

Op deze pagina vind je alles over ID Freight Netherlands B.V..

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ID Freight Netherlands B.V. ligt op 70%, 30 personen deden examen bij deze school (rijbewijs C). Ga je voor lessen bij ID Freight Netherlands B.V.? Afrijden doe je bij een van de 3 CBR examenlocaties: Berkel-Enschot, Breda, Eindhoven. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie van ID Freight Netherlands B.V..

De school is gevestigd in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Gesworenhoekseweg 4, 5047TM Tilburg. De school is telefonisch bereikbaar op (013) 583 85 85. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 180289710000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8368A8.

Waar bezoek je ID Freight Netherlands B.V. (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Tilburg.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Tilburg. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Peet Opleidingen B.V. en C/CE Prof.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: ID Freight Netherlands B.V.

Slagingspercentage

70

Aantal examens

30

Telefoon

(013) 583 85 85

Adres

Gesworenhoekseweg 4

Postcode

5047TM

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda, Eindhoven

KvK-nummer

180289710000

Rijschoolnummer

8368A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ID Freight Netherlands B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

ID Freight Netherlands B.V.
ID Freight Netherlands B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo