Rijschool Beugelsdijk

Alle informatie over Rijschool Beugelsdijk.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Beugelsdijk ligt op 58%, 79 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Beugelsdijk? Dan heb je de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Leiden.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Beugelsdijk.

Deze rijschool is gevestigd in Alphen Aan Den Rijn. Hierbij de adresgegevens van de school: Volkerak 28, 2401DE Alphen Aan Den Rijn. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 42 13 19 52. De rijschool heeft een eigen website: rijschoolbeugelsdijk.nl. Het KvK-nummer van de school is: 631042960000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9168N1.

In welke plaats vind ik Rijschool Beugelsdijk (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Alphen Aan Den Rijn.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Alphen Aan Den Rijn. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Van Rhijn en Limes Rijopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Beugelsdijk

Slagingspercentage

58

Aantal examens

79

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 42 13 19 52

Website

rijschoolbeugelsdijk.nl

Adres

Volkerak 28

Postcode

2401DE

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

631042960000

Rijschoolnummer

9168N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Beugelsdijk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo