AutorijschoolVanWijngaarden

Alle gegevens over AutorijschoolVanWijngaarden.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van AutorijschoolVanWijngaarden is 89%, 27 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Les je bij AutorijschoolVanWijngaarden? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Gouda. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over AutorijschoolVanWijngaarden.

De school heeft een vestiging in Boskoop. Op zoek naar de adresgegevens van de school? K.J.W. Ottolanderstraat 7, 2771JH Boskoop. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@autorijschoolvanwijngaarden.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 085 047 0048. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: autorijschoolvanwijngaarden.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 677708270000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2172W3.

Waar vind je AutorijschoolVanWijngaarden precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in Boskoop.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Boskoop. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool John van der Poel en Rijschool Richard Jager.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: AutorijschoolVanWijngaarden

Slagingspercentage

89

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolvanwijngaarden.nl

Telefoon

085 047 0048

Website

autorijschoolvanwijngaarden.nl

Adres

K.J.W. Ottolanderstraat 7

Postcode

2771JH

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

677708270000

Rijschoolnummer

2172W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AutorijschoolVanWijngaarden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

AutorijschoolVanWijngaarden
AutorijschoolVanWijngaarden

Rijschoolspecialist.nl
Logo