AutorijschoolVanWijngaarden

Alles op een rijtje over AutorijschoolVanWijngaarden.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van AutorijschoolVanWijngaarden ligt op 70%, 10 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je lessen volgen bij AutorijschoolVanWijngaarden? Je hebt keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Gouda.

Contactgegevens en telefoonnummer van AutorijschoolVanWijngaarden.

Deze rijschool vind je in Boskoop. Dit zijn de adresgegevens: K.J.W. Ottolanderstraat 7, 2771JH Boskoop. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 085 047 0048. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, autorijschoolvanwijngaarden.nl. Het KvK-nummer van de school is: 677708270000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2172W3.

In welke plaats vind ik AutorijschoolVanWijngaarden precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Boskoop.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Boskoop. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersschool Patrick en Rijopleidingvanmarco.nu.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: AutorijschoolVanWijngaarden

Slagingspercentage

70

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

085 047 0048

Website

autorijschoolvanwijngaarden.nl

Adres

K.J.W. Ottolanderstraat 7

Postcode

2771JH

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

677708270000

Rijschoolnummer

2172W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AutorijschoolVanWijngaarden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

AutorijschoolVanWijngaarden
AutorijschoolVanWijngaarden

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo